Hoe bereik ik Antwerp Expo?

Met de wagen

Antwerp Expo ligt in een driehoek aan de invalswegen van de autostrades E40, E17 en E19. Als je vanuit de richting Gent (E17) komt, rijd je door de Kennedytunnel en daarna op de Ring richting Nederland. Je neemt de afrit 5 'Wilrijk'. Bovenaan de afrit rijd je aan de verkeerslichten rechts. Aan het volgende kruispunt rijd je aan de verkeerslichten opnieuw rechts. Je rijdt nu op de Vogelzanglaan. Op het einde van de Vogelzanglaan ga je rechts naar de Jan Van Rijswijcklaan. In deze straat bevindt zich Antwerp Expo.
Als je vanuit de richting Nederland (E19) komt, neem je op de Ring rond Antwerpen de afrit 5 'Wilrijk'. Bovenaan de afrit rijd je aan de verkeerslichten rechtdoor. Je rijdt nu op de Vogelzanglaan. Op het einde van de Vogelzanglaan ga je rechts naar de Jan Van Rijswijcklaan. In deze straat bevindt zich Antwerp Expo.
Als je vanuit de richting Brussel (E19) komt, neem je na de Craeybeckxtunnel richting Gent. Op de Ring rond Antwerpen neem je de afrit 5 'Wilrijk'. Bovenaan de afrit rijd je aan de verkeerslichten rechtdoor. Je rijdt nu op de Vogelzanglaan. Op het einde van de Vogelzanglaan ga je rechts naar de Jan Van Rijswijcklaan. In deze straat bevindt zich Antwerp Expo.

Met het openbaar vervoer

Rijd met de trein tot in het Centraal Station van Antwerpen. Van hieruit neem je metro-/tramlijn 2 richting Hoboken of metro-/tramlijn 6 richting Olympiade. Na 10 minuten bereik je de halte Antwerp Expo. Vanuit het centrum van Antwerpen (Groenplaats) rijdt ook bus 22 richting Universitair Ziekenhuis. Na 15 minuten bereik je de halte Antwerp Expo.